Coronavirus

INFORMATION TIL VORES GÆSTER I FORBINDELSE MED CORONAVIRUS

Hotellerne i familien Bühlmann er åbne og byder alle gæster velkommen med et smil.

Vi alle i Familien Bühlmann gør alt for, at vores gæster føler sig trygge, når de besøge vores hoteller. Vi prioriterer vores gæster og vores medarbejderes sikkerhed højest.

På baggrund af den seneste udvikling har vi i familien iværksat nye procedure, for at sikre vores gæster og ansatte, og følger anbefalingerne og retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne.

Overordne tiltag.:

  • Alle vores medarbejdere har fået uddybende information på baggrund af myndighedernes anbefalinger.
  • Vi har øget rengøringsprocedure med grundigere rengøring
  • Vi har øget fokusset på håndhygiejne og opsætter dispensere med håndsprit til vores gæster og medarbejdere
  • Der er opsat information om gode hygiejneråd fra Sundhedsstyrelsen i alle områder.

Tiltag vedr. måltider.:

  • Vores køkken holder åbent til alle måltider, og tilbyder økologiske og lokale råvarer. Aftenrestauranten er åben hver dag fra 18.00 – 21.30. Hvis du har et gyldigt Coronapas, kan du nyde maden i restauranten – alternativt laves alle måltider også som take away til værelset.

Annullering af værelser med og uden forplejning.:

Du kan frit annullere din reservation indtil kl. 18 dagen før ankomst. Derefter fakturerer vi beløbet på denne bekræftelse, hvis du ikke møder op eller bliver forhindret.

Annullering af Non-refundable/forudbetalte ophold

Booking af forudbetalte ophold, såsom events, koncerter og særlige arrangementer, er alle forudbetalte og kan ikke ændres, annulleres eller refunderes efter booking. Betaling trækkes på betalingskort i bookingøjeblikket.

Vi følger situationen nøje og opdaterer løbende med iværksættelse af nye procedurer og nye anbefalinger og vejledning fra sundhedsmyndigheder.