firmaaftale

let tilgængelige arealer

Skal I bruge overnatning flere gange om ugen eller har I behov for at afholde møder? Så kan vi tilbyde firmaaftale med faste rabatter og let tilgængelige arealer – perfekte til møder, business og casual meetings.

Vi tilbyder åbne mødefaciliteter i moderne rammer. Der er mulighed for at sidde i vores hyggelige loungeområde med pejs eller ved vores højborde. Hvis vejret er godt, kan I også rykke mødet op på vores tagterrasse, hvor I samtidig kan nyde en fantastisk udsigt over landskabet. Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Hvis I bliver sultne i løbet af mødet, har vi egen restaurant, som serverer lækre retter tilberedt af lokale råvarer – ofte økologiske. Er I interesseret i at høre mere? Kontakt vores reception på telefon +45 9817 6000 eller på nedenstående mail.

firmaaftale
Værelse-01

stilrent design

moderne værelser

På Airport Hotel har vi 64 rummelige og lyse værelser, der alle byder på fladskærmstv, eget bad og toilet, gratis WiFi samt kaffe- og tefaciliteter. På toppen af hotellet finder I vores tagterrasse, hvor I kan nyde en smuk udsigt over landskabet.