om airport hotel

Stilrent lufthavnshotel

Velkommen til det moderne og stilrene lufthavnshotel Aalborg Airport Hotel, der er beliggende lige ved siden af Aalborg Lufthavn. Vi er altid klar til at byde dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du er på vej ud i verden, lige er landet eller ønsker at udforske Nordjylland. 

Du får en god nats søvn i vores moderne værelser og et pusterum i vores hyggelige lounge med pejs, restaurant eller bar. Hvis du er heldig, titter solen frem på tagterrassen. Med vores hotel som base har I nem adgang til Nordjyllands mange perler. 

GREEN KEY CERTIFICERET

Airport Hotel er certificeret med det internationale miljømærke kaldet Green Key.
Det betyder, at vi opfylder en lang række miljøkrav, når det bl.a. kommer til fødevarer, energi, vand og affald. 

spisemærket i bronze

30-60% økologi

Aalborg Airport Hotel har fået tildelt Det Økologiske Spisemærke i bronze. Det betyder, at 30-60% at de varer vi køber og tilbyder vores gæster er økologiske. 

Dette kan bl.a. smages i vores populære morgenbuffet såvel som i vores frokost- og aftenretter, som serveres i vores restaurant. 

en del af bühlmann

Bühlmann er værtskab og gastronomi i særklasse. Hotel- og gastronomikoncernen driver otte hoteller i Jylland. Udover Aalborg Airport Hotel består koncernen også af Scheelsminde i Aalborg, Nørre Vosborg i Vemb, Pier 5 Hotel i Aalborg, Villa Provence i Aarhus og Peak 12 Hotel i Viborg, Billund Airport Hotel og Hotel Royal i Aarhus. 

Alle hoteller har deres unikke særpræg, men yder værtskab ud fra samme værdier: omhu, fleksibilitet, nærvær, passion og respekt.  

Bühlmann drives af Anemette og Danni Bühlmann.

Anemette & Danni Bühlmann