om airport hotel

moderne overnatning tæt på aalborg lufthavn

Velkommen til det moderne og stilrene lufthavnshotel Aalborg Airport Hotel, der er beliggende lige ved siden af Aalborg Lufthavn. Vi er altid klar til at byde dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du er på vej ud i verden, lige er landet eller ønsker at udforske Aalborg og Nordjylland. 

Du får en god nats søvn i vores moderne værelser og et pusterum i vores hyggelige lounge med pejs, restaurant eller bar. Hvis du er heldig, titter solen frem på tagterrassen. Med vores hotel som base kan I udforske Nordjylland og slappe af inden eller efter jeres flyrejse ud i verden. 

Velkommen til Aalborg Airport Hotel. 

Facade-1
firmaaftale

moderne faciliteter

vi hjælper dig døgnet rundt

På Airport Hotel har vi døgnåbent, og står derfor altid klar til at hjælpe dig. Vores hotel desuden byder på en lang række af faciliteter, så du ikke kommer til at mangle noget, når du overnatter ude. 

en del af familien bühlmann

6 hoteller i jylland

Airport Hotel er en del af Familien Bühlmann, der driver 3. generation af den stolte hotel- og restaurantvirksomhed med liv og sjæl. Udover Airport Hotel består koncernen også af Scheelsminde i Aalborg, Nørre Vosborg i Vemb, Villa Provence i Aarhus, Peak 12 i Viborg og det nyeste skud på stammen: Slotshotellet i Aalborg.

Scheelsminde_RAISFOTO_1490 (2)