om airport hotel

STILRENT LUFTHAVNSHOTEL

Velkommen til det moderne og stilrene lufthavnshotel Aalborg Airport Hotel, der er beliggende lige ved siden af Aalborg Lufthavn. Vi er altid klar til at byde dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du er på vej ud i verden, lige er landet eller ønsker at udforske Aalborg og Nordjylland. 

Du får en god nats søvn i vores moderne værelser og et pusterum i vores hyggelige lounge med pejs, restaurant eller bar. Hvis du er heldig, titter solen frem på tagterrassen. Med vores hotel som base kan I udforske Nordjylland og slappe af inden eller efter jeres flyrejse ud i verden. 

Velkommen til Aalborg Airport Hotel. 

Facade-1

en del af familien bühlmann

Familien Bühlmann er værtskab og gastronomi i særklasse. Hotel- og gastronomikoncernen driver seks hoteller i Jylland. Udover Airport Hotel består koncernen også af Scheelsminde i Aalborg, Nørre Vosborg i Vemb, Airport Hotel i Aalborg, Villa Provence i Aarhus, Peak 12 Hotel i Viborg og Pier 5 Hotel i Aalborg. 

Alle hoteller har deres unikke særpræg, men yder værtskab ud fra samme værdier: personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed overfor mennesker og miljø. 

Familien Bühlmann drives af Anemette og Danni Bühlmann, der er tredje generation i familievirksomheden.