Aalborg Airport Hotel – A part of Familien Bühlmann

Det økologiske bronzemærke

Vi bruger 30 – 60 % økologiske råvarer

Aalborg Airport Hotel fik i april 2018 Det Økologiske Spisemærke i bronze. Mærket betyder, at 30 – 60 % af vores råvarer er økologiske. Fx er det meste af vores brød og grøntsager økologiske. Vi har også nogle rent økologiske retter. Se efter Ø-mærket i menukortet.

Aalborg Airport Hotel giver dermed lufthavnens gæster nemmere adgang til fødevarer uden tilsætningsstoffer og med bedre dyrevelfærd.

Et af tre hoteller i Nordjylland med øko-mærke

Med sin satsning på økologi bliver Aalborg Airport Hotel det kun tredje hotel i Nordjylland, der kan sætte det bronzefarvede Ø op ved indgangen til lobbyen. Der er en god grund til, at mærket nu hænger der, fortæller Danni Bühlmann, direktør for ’Familien Bühlmann – Hoteller og Gastronomi’, der driver flere hoteller:

– Vi skal følge med vores gæsters behov. Foretrækker de økologisk brød og æg til morgenmaden, vil vi gerne give dem muligheden på buffeten. Vi tror jo på, at øko-trenden er kommet for at blive, og heldigvis kommer der flere og flere økologiske varer på hylderne, så udvalget af råvarer matcher efterspørgslen. Det giver vores køkkenchefer flere strenge at spille på, så de kan indfri gæsternes nye forventninger.