restaurant & bar

økologien kommer i første række

Aalborg Airport Hotel har en dejlig restaurant, som serverer morgenmad samt lækre frokost- og aftenretter tilberedt af lokale råvarer – og ofte økologiske. Her kan I nyde en skøn middag inden/efter jeres flyrejse eller efter alle oplevelserne i Aalborg og Nordjylland.

Hvis I trænger til at slutte dagen af med en kold forfriskning, kan I bestille lækre cocktails fra vores barområde. Nyd dem ved vores hyggelige pejs eller på tagterrassen med smuk udsigt over de omkringliggende omgivelser.


Aftenkort


Børnemenu

Skinke
is
drinks

Forrige
Næste
Airport Hotel restaurant. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 13.03.19

Vi bruger 30-60% økologi

det økologiske spisemærke i bronze

Vi kæmper for at give lufthavnens gæster nemmere adgang til fødevarer uden tilsætningsstoffer og med bedre dyrevelfærd. I 2018 fik vi Det Økologiske Spisemærke i bronze. Mærket betyder, at 30–60 % af alle vores råvarer er økologiske – størstedelen af vores brød, grøntsager og vine er eksempelvis økologiske.

Prøv for eksempel vores sesamlaks, med økologiske grøntsager i flødesauce serveret over frisk økologisk fettuccine pasta eller vores udvalgte, eksklusive rød- og hvidvine, som alle er økologiske og af bedste kvalitet.


Drikkekort

åbningstider & priser

morgenmad, frokost & aften

MORGENMAD
Vores morgenmad serveres i tidsrummet fra kl. 6-9. Før kl. 6 kan vi altid klare en let omgang morgenmad, som du også har mulighed for at tage med. Morgenmaden skal gerne bestilles senest kl. 22 dagen forinden.

Pris for børn mellem 3-12 år er 65,- / for voksne 135,- 

FROKOST & AFTEN
Restauranten og baren på Aalborg Airport Hotel har åbent fra kl. 06–22 hver dag. Der er mulighed for at nyde lækre, økologiske retter i tidsrummet fra kl. 18-21.30.
Råt-og-Godt

Velkommen til vores moderne designhotel,
der er beliggende lige ved siden af Aalborg Lufthavn.


Facebook


Instagram


Linkedin