restaurant & bar

økologien kommer i første række

Aalborg Airport Hotel har en dejlig restaurant, som serverer morgenmad samt lækre frokost- og aftenretter tilberedt af lokale råvarer – og ofte økologiske. Her kan I nyde en skøn middag inden/efter jeres flyrejse eller efter alle oplevelserne i Aalborg og Nordjylland. 

Hvis I trænger til at slutte dagen af med en kold forfriskning, kan I bestille lækre cocktails fra vores barområde. Nyd dem ved vores hyggelige pejs eller på tagterrassen med smuk udsigt over de omkringliggende omgivelser. 

Fra 12/11-2021 skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas for at benytte vores bar- og restaurantområde. 

Airport Hotel restaurant. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 13.03.19

Vi bruger 30-60% økologi

det økologiske spisemærke i bronze

Vi kæmper for at give lufthavnens gæster nemmere adgang til fødevarer uden tilsætningsstoffer og med bedre dyrevelfærd. I 2018 fik vi Det Økologiske Spisemærke i bronze. Mærket betyder, at 30–60 % af alle vores råvarer er økologiske – størstedelen af vores brød, grøntsager og vine er eksempelvis økologiske.

Prøv for eksempel vores sesamlaks, med økologiske grøntsager i flødesauce serveret over frisk økologisk fettuccine pasta eller vores udvalgte, eksklusive rød- og hvidvine, som alle er økologiske og af bedste kvalitet.

åbningstider & priser

morgenmad, frokost & aften

MORGENMAD
Vores morgenmad serveres i tidsrummet fra kl. 6-9. Før kl. 6 kan vi altid klare en let omgang morgenmad, som du også har mulighed for at tage med. Morgenmaden skal gerne bestilles senest kl. 22 dagen forinden.

Pris for børn mellem 3-12 år er 65,- / for voksne 135,- 

FROKOST & AFTEN
Restauranten og baren på Aalborg Airport Hotel har åbent fra kl. 06–22 hver dag. Der er mulighed for at nyde lækre, økologiske retter i tidsrummet fra kl. 18-21.30. 
Råt-og-Godt