Aalborg Airport Hotel – A part of Familien Bühlmann

Restauranten

Aalborg Airport Hotel har en dejlig restaurant, som serverer morgenmad og lækre frokost- og aftenretter tilberedt af lokale råvarer – ofte økologiske. Her kan I nyde en skøn middag inden eller efter jeres flyrejse – eller efter alle oplevelserne i Aalborg og Nordjylland.
Vi bruger 30 – 60 % økologiske råvarer

Aalborg Airport Hotel fik i april 2018 Det Økologiske Spisemærke i bronze. Mærket betyder, at 30 – 60 % af vores råvarer er økologiske. Fx er det meste af vores brød og grøntsager økologiske. Vi har også nogle rent økologiske retter. Aalborg Airport Hotel giver dermed lufthavnens gæster nemmere adgang til fødevarer uden tilsætningsstoffer og med bedre dyrevelfærd.

Menukort

Drikkekort

Se smileyordning

 

Et af tre hoteller i Nordjylland med øko-mærke

Med sin satsning på økologi bliver Aalborg Airport Hotel det kun tredje hotel i Nordjylland, der kan sætte det bronzefarvede Ø op ved indgangen til lobbyen. Der er en god grund til, at mærket nu hænger der, fortæller Danni Bühlmann, direktør for ’Familien Bühlmann – Hoteller og Gastronomi’, der driver flere hoteller:

– Vi skal følge med vores gæsters behov. Foretrækker de økologisk brød og æg til morgenmad, vil vi gerne give dem muligheden på buffeten. Vi tror jo på, at øko-trenden er kommet for at blive, og heldigvis kommer der flere og flere økologiske varer på hylderne, så udvalget af råvarer matcher efterspørgslen. Det giver vores køkkenchefer flere strenge at spille på, så de kan indfri gæsternes nye forventninger.

Bestil bord

 

Fokus på økologi
På Aalborg Airport Hotel har vi bronze økomærket fordi vi sætter meget stort fokus på at vores lokale råvarer skal være økologiske.
Derfor er minimum 30% af alle vores råvarer økologiske for at opnå den bedste smag og kvalitet.

Prøv for eksempel vores sesamlaks, med økologiske grøntsager i flødesauce serveret over frisk økologisk fettuccine pasta eller vores udvalgte, eksklusive rød- og hvidvine, som allesammen er økologiske og af bedste kvalitet.

 

Himmerlandskød & Frilandskylling
Vores ribeye steak og burger består af 100% dansk, fersk oksekød fra Himmerland,
hvor der er stort fokus på topkvalitet af produktionen og god dyrevelfærd.
Derudover kommer alt vores kylling fra Rokkedahl, som specialiserer sig i fritgående kyllinger,
der får bedst mulig behandling og levevilkår, som garanterer et fantastisk produkt.

Hotellets åbningstider

Receptionen er bemandet i tidsrummet kl. 06.00-22.00. Udenfor receptionens åbningstider, kan der hvis opholdet er betalt, checkes ind på den automatiske check-in terminal ved indgangen til hotellet.

Morgenmadsrestaurant

Morgenmaden kan tilkøbes på hotellet til 125,- DKK

Morgenmad serveres tallerkenanrettet i tidsrummet kl. 06.30-10.00 samt fritvalg af økologisk kaffe/the. Morgenmad skal gerne bestilles senest ved check-ind.

Frokost- og aftenrestaurant

Restauranten og baren på Aalborg Airport Hotel har åbent fra klokken 06.00 – 22.00 hver dag.

I restauranten serveres der lækre, økologiske retter i tidsrummet 18:00 – 21:30