Aalborg Airport Hotel – A part of Familien Bühlmann

Restauranten

Aalborg Airport Hotel har en dejlig restaurant, som serverer morgenmadsbuffet og lækre frokost- og aftenretter tilberedt af lokale råvarer – ofte økologiske. Her kan I nyde en skøn middag inden eller efter jeres flyrejse – eller efter alle oplevelserne i Aalborg og Nordjylland.

 

Vi bruger 30 – 60 % økologiske råvarer

Aalborg Airport Hotel fik i april 2018 Det Økologiske Spisemærke i bronze. Mærket betyder, at 30 – 60 % af vores råvarer er økologiske. Fx er det meste af vores brød og grøntsager økologiske. Vi har også nogle rent økologiske retter. Se efter Ø-mærket i menukortet. Aalborg Airport Hotel giver dermed lufthavnens gæster nemmere adgang til fødevarer uden tilsætningsstoffer og med bedre dyrevelfærd.

Aftenmenu

Børnemenu

Se smileyordning

 

Et af tre hoteller i Nordjylland med øko-mærke

Med sin satsning på økologi bliver Aalborg Airport Hotel det kun tredje hotel i Nordjylland, der kan sætte det bronzefarvede Ø op ved indgangen til lobbyen. Der er en god grund til, at mærket nu hænger der, fortæller Danni Bühlmann, direktør for ’Familien Bühlmann – Hoteller og Gastronomi’, der driver flere hoteller:

– Vi skal følge med vores gæsters behov. Foretrækker de økologisk brød og æg til morgenmad, vil vi gerne give dem muligheden på buffeten. Vi tror jo på, at øko-trenden er kommet for at blive, og heldigvis kommer der flere og flere økologiske varer på hylderne, så udvalget af råvarer matcher efterspørgslen. Det giver vores køkkenchefer flere strenge at spille på, så de kan indfri gæsternes nye forventninger.

Bestil bord

 

Fokus på økologi
På Aalborg Airport Hotel har vi bronze økomærket fordi vi sætter meget stort fokus på at vores lokale råvarer skal være økologiske.
Derfor er minimum 30% af alle vores råvarer økologiske for at opnå den bedste smag og kvalitet.

Prøv for eksempel vores flødebagte torsk, med økologiske grøntsager i flødesauce serveret over frisk økologisk fettuccine pasta
eller vores udvalgte, eksklusive rød- og hvidvine, som allesammen er økologiske og af bedste kvalitet.

 

Himmerlandskød & Frilandskylling
Vores entrecôte og burger består af 100% dansk, fersk oksekød fra Himmerland,
hvor der er stort fokus på topkvalitet af produktionen og god dyrevelfærd.
Derudover kommer alt vores kylling fra Rokkedahl, som specialiserer sig i fritgående kyllinger,
der får bedst mulig behandling og levevilkår, som garanterer et fantastisk produkt.

Lokal charcuterie
Vores fine og møre røget hjorteinderlår kommer fra Rævhede Naturprodukter I Aabybro.
Det modnes og ryges på gammeldags manér og efterlader et fantastisk lækkert produkt.

Den velkendte Skagen skinke har også sin plads på menukortet.
Skinken har modnet I minimum 12 måneder inden den leveres til kunden. En utrolig smagfuld skinke!

 

Ost fra Nordjylland
Vores oste er produceret på mindre mejerier omkring i Nordjylland. Vores 3 økologiske oste består af;
– Rødkitosten “Benedict Rød Kloster”
– Røget hvidskimmelost “Bovbjerg”
– Blåskimmelosten “Viking Blue”

Deriblandt blev vores lokale rødkitost Benedict Rød Kloster, kåret i år på top 25 til en guldmedalje
ved Tour de Fromage i Frankrig hvor 900 forskellige oste blev bedømt.

Hotellet har døgnåbent
Morgenmadsrestaurant

Morgenmadsbuffeten kan nydes hver dag fra kl. 05.00 – 09.00.

Aftenrestaurant

Restauranten på Aalborg Airport Hotel har åbent fra klokken 17.00 – 22.00 hver dag.

I restauranten serveres der lette kolde og lune retter fra kl. 11.00 – 23.00 i loungen.

Snacks

24-timers kiosksalg

Snackkortet kan benyttes udenfor restaurantens åbningstider – hele døgnet