Menukort
tilberedt af lokale råvarer – ofte økologiske.
Frokost
Lun panini med kokkens valg af de bedste råvarer. kr. 68,00
Sprøde salater med kylling, bacon og dressing. kr. 78,00
Blandet grøn salat med kokkens valg af de bedste råvarer. kr. 69,00
Sandwich lavet i hvidt ciabatta brød, fyldt med de bedste ingredienser fra køkkenet. kr. 69,00
Hvedetortilla med sprøde salater; vælg mellem kylling og karrydressing eller laks og flødeost. kr. 69,00
Køkkenets hjemmelavet pizzaer.
Vælg mellem skinke, kebab eller pepperoni. kr. 98,00
Køkkenets hjemmelavet ret.
Spørg personalet om dagens udvalg. kr. 145,00
Valgfri økologisk kaffe/the fra Peter Larsen, dertil fyldte chokolader fra Aalborg Chokoladen. kr. 79,00
Aften
Nordjysk gin fra Nordisk Brænderi i Fjerritslev, dertil et udvalg af forskellig saft fra Bies Bryghus i Hobro kr. 89,00
lavet med de bedste økologiske råvarer fra køkkenet kr. 99,00
på en bund af kålsalat,
serveret med solbær vinaigrette, valnødder og råsyltet havtorn. kr. 129,00
lavet af frisk romainesalat, med grillet kylling fra Rokkedahl,
parmesan ost, sprøde hjemmebagte brødcroutoner og dressing kr. 129,00
200g Okse-ribeyesteak fra Himmerlandskød,
serveret med en variation af kål og bagte økologiske timian kartofler
Dertil oksehalesky, tilsmagt med fløde og blåskimmelost kr. 299,00
serveret i brioche bolle smurt med vores egen aiolï
serveret med grove fritter, mayonnaise og ketchup
Serveres med 200g oksekød fra Himmerlandskød eller frilandskylling fra Rokkedahl
* Tilkøb af ost, bacon eller løgringe kr. 10,00 extra pr. stk.
* Kan serveres vegetarisk. kr. 179,00
serveret med frisk økologisk fettuccine pasta,
vendt i en rustik tomatsauce med parmesan ost og friske krydderurter
* Kan serveres vegetarisk kr. 179,00
med grove kerne-knækbrød, serveret med marmelade på økologiske vilde blåbær og friske sprøde druer kr. 129,00
Solbærsorbet fra Ryå-is i Aabybro, i Aabybro,
serveret med hjemmebagt chokoladekage, med frisk havtornsmousse kr. 99,00