Menukort

Restauranten på Aalborg Airport Hotel serverer lækre retter
tilberedt af lokale råvarer – ofte økologiske.

Frokost

Cæsarsalat

Sprøde salater med kylling, bacon og dressing. kr. 78,00

Salater

Blandet grøn salat med kokkens valg af de bedste råvarer. kr. 69,00

Sandwich

Sandwich lavet i lækkert økologisk brød, fyldt med de bedste ingredienser fra køkkenet. kr. 69,00

Pizza

Køkkenets hjemmelavede pizzaer.
Vælg mellem skinke, kebab eller pepperoni. 
kr. 98,00

Kaffe/dessert

Valgfri økologisk kaffe/the fra Peter Larsen, dertil fyldte chokolader fra Aalborg Chokoladen. kr. 79,00

Aften

Aperitif

Nordjysk gin fra Nordisk Brænderi i Fjerritslev, dertil et udvalg af forskellig saft fra Bies Bryghus i Hobro  kr. 89,00

Suppe

lavet med de bedste økologiske råvarer fra køkkenet  kr. 99,00

Skagenskinke

på en bund af kålsalat,
serveret med solbær vinaigrette, valnødder og råsyltet havtorn. 
kr. 129,00

Cæsarsalat

lavet af frisk romainesalat, med grillet kylling fra Rokkedahl,
parmesan ost, sprøde hjemmebagte brødcroutoner og dressing 
kr. 129,00

Ribeye-steak

200g Okse-ribeyesteak fra Himmerlandskød,
serveret med en variation af kål og bagte økologiske timian kartofler
Dertil oksehalesky, tilsmagt med fløde og blåskimmelost 
kr. 299,00

Husets Burger

serveret i brioche bolle smurt med vores egen aiolï
serveret med grove fritter, mayonnaise og ketchup
Serveres med 200g oksekød fra Himmerlandskød eller frilandskylling fra Rokkedahl
* Tilkøb af ost, bacon eller løgringe kr. 10,00 extra pr. stk.
* Kan serveres vegetarisk. 
kr. 179,00

Rokkedahl frilandskylling

serveret med frisk økologisk fettuccine pasta,
vendt i en rustik tomatsauce med parmesan ost og friske krydderurter

* Kan serveres vegetarisk kr. 179,00

Oste

med grove kerne-knækbrød, serveret med marmelade på økologiske vilde blåbær og friske sprøde druer kr. 129,00

Ryå-is

Solbærsorbet fra Ryå-is i Aabybro, i Aabybro,
serveret med hjemmebagt chokoladekage, med frisk havtornsmousse 
kr. 99,00