spar 25% på udvalgte dage

FORLÆNGET FORÅRSWEEKEND I nordjylland

Foråret har for alvor meldt sin ankomst – og lige rundt om hjørnet venter Kristi Himmelfart og Pinsen. I forbindelse med disse helligdage, kan du spare hele 25% rabat på overnatning på vores hotel. 

Tilbuddet gælder også ved booking af flere overnatninger i træk. Dvs. at du eksempelvis også får 25% rabat, når du booker en forlænget forårsweekend fra d. 4. juni til d. 6. juni.

Tilbuddet gælder kun ved online booking på vores hjemmeside, og kan ikke kombineres med andre rabatter. Gælder ikke opholdspakker. 

Rabatkode - weekend25

spar 25% på følgende dage

Kristi himmelfart

Onsdag d. 25. maj 
Torsdag d. 26. maj (Krisi Himmelfart)

Pinse

Fredag d. 3. juni
Lørdag d. 4. juni
Søndag d. 5. juni (Pinsedag)
Mandag d. 6. juni (2. Pinsedag)

30-60% økologi

spisemærke i bronze

På Airport Hotel fik vi tildelt Det Økologiske Spisemærke i bronze i 2018. Mærket betyder, at 30–60% af alle vores råvarer er økologiske – størstedelen af vores brød, grøntsager og vine er eksempelvis økologiske.

Prøv for eksempel vores sesamlaks, med økologiske grøntsager i flødesauce serveret over frisk økologisk fettuccine pasta eller vores udvalgte, eksklusive rød- og hvidvine, som alle er økologiske og af bedste kvalitet.

rooftop

med panoramaudsigt

På hotellets øverste etage finder du vores fantastiske rooftop, hvor du kan nyde smuk panoramaudsigt af de omkringliggende omgivelser.  

Som gæst er du hjertelig velkommen til at nyde varme og kolde forfriskninger på tagterrassen. Prøv eksempelvis et glas af vores udvalg af rød- og hvidvine, som alle er økologiske. 
Værelse-09
drinks
Råt-og-Godt
Tagterrasse-2