restaurant & bar

Økologi kommer i første række

På Airport Hotel finder du en dejlig restaurant, der serverer morgenmad samt lækre frokost- og aftenretter tilberedt af lokale råvarer – og ofte økologiske. Her kan du nyde en skøn middag inden eller efter din flyrejse, eller efter alle oplevelserne i Nordjylland. 

I loungen finder du vores hyggelige bar, hvor der er mulighed for at bestille cocktails, øl og vin. Nyd de kolde forfriskninger foran pejsen i loungen eller på vores smukke tagterrasse med panoramaudsigt. 

30-60% økologi

Det økologiske spisemærke i bronze

Vi kæmper for at give lufthavnens gæster nemmere adgang til fødevarer uden tilsætningsstoffer og med bedre dyrevelfærd. I 2018 fik vi Det Økologiske Spisemærke i bronze. 

Mærket betyder, at 30–60 % af alle vores råvarer er økologiske – størstedelen af vores brød, grøntsager og vine er eksempelvis økologiske.

åbningstider & priser

Morgenmad

Vores morgenmad serveres i tidsrummet fra kl. 6.00 – 9.00. Før kl. 6 kan vi altid klare en let omgang morgenmad, som du også har mulighed for at tage med på farten. Morgenmaden skal senest bestilles kl. 22 dagen forinden. 

Voksne 175,- / børn ml. 3-12 år 85,- 

Frokost og aften

Der er mulighed for at nyde lækre, økologiske retter til frokost fra kl. 11.30 – 13.00
og til aften fra kl. 18.00 – 21.30. 

økologisk morgenmad

En god start på dagen

På Airport Hotel byder vi på morgenmad hver dag fra kl. 6-9. Du har mulighed for at tilkøbe vores lækre morgenbuffet for 175 kr. pr. person. 
 

Vores morgenbuffet byder bl.a. på økologisk skyr, forskellige pålægsdelikatesser, friskskåret frugt, forskellige kvalitetsoste, økologisk morgenbrød, æg, pølser og meget mere. 

Morgenmad på Aalborg Airport Hotel