Restaurant & bar på Aalborg Airport Hotel

Økologi kommer i første række

På Airport Hotel finder du en dejlig restaurant, der serverer morgenmad samt lækre frokost- og aftenretter tilberedt af lokale råvarer – og ofte økologiske. Her kan du nyde en skøn middag inden eller efter din flyrejse, eller efter alle oplevelserne i Nordjylland. 

I loungen finder du vores hyggelige bar, hvor der er mulighed for at bestille cocktails, øl og vin. Nyd de kolde forfriskninger foran pejsen i loungen eller på vores smukke tagterrasse med panoramaudsigt.  

Nyd en middag i vores hyggelige restaurant tæt på lufthavnen

Se vores udvalg af lækre aftenretter for børn og voksne

I restauranten har du mulighed for at vælge mellem forskellige lækre retter, der både rummer friske forretter, hovedretter og lidt til den søde tand. De serveres naturligvis med et udvalg af drikkevarer lige efter din smag. Se vores menukort nedenfor og bliv inspireret til at nyde en middag i vores restaurant, hvor der er udsigt til lufthavnen. 

30-60% økologi

Det økologiske spisemærke i bronze

Vi kæmper for at give lufthavnens gæster nemmere adgang til fødevarer uden tilsætningsstoffer og med bedre dyrevelfærd. I 2018 fik vi Det Økologiske Spisemærke i bronze. 

Mærket betyder, at 30–60 % af alle vores råvarer er økologiske – størstedelen af vores brød, grøntsager og vine er eksempelvis økologiske.

åbningstider & priser

Morgenmad

Vores morgenmad serveres i tidsrummet fra kl. 6.00 – 9.00. Før kl. 6 kan vi altid klare en let omgang morgenmad, som du også har mulighed for at tage med på farten. Bestil gerne morgenmaden kl. 22 dagen forinden hos værten. Så sørger vi for, at morgenmaden er klar til dig, når du har brug for den. 

Voksne 180,- / børn ml. 3-12 år 95,- 

Frokost og aften

Der er mulighed for at nyde lækre, økologiske retter til frokost fra kl. 11.30 – 13.00
og til aften fra kl. 18.00 – 21.00. 

Økologisk morgenmad

Få en god start på dagen med en solid morgenbuffet

På Airport Hotel byder vi på morgenmad hver dag fra kl. 6.00 – 9.00. Du har mulighed for at tilkøbe vores lækre morgenbuffet for 180 kr. pr. person i forbindelse med dit ophold, så du og eventuelt dine medrejsende er klar til dagens rejseaktivitet. 

Vores morgenbuffet byder bl.a. på økologisk skyr, forskellige pålægsdelikatesser, friskskåret frugt, forskellige kvalitetsoste, økologisk morgenbrød, æg, pølser og meget mere. 

Morgenmad på Aalborg Airport Hotel