64 MODERNE VÆRELSER

dEn perfekte base

Er du på vej på ferie, færdig med et sent møde eller er du på vej på arbejde? Aalborg Airport Hotel er den helt perfekt base. Hotellet ligger lige ved siden af Aalborg Lufthaven og er samtidig tæt på alle de sjove attraktioner i Nordjylland. 

Hoteller byder desuden på en lang række af moderne faciliteter: en hyggelig lounge med pejs, bar og restaurant samt en fantastisk tagterrasse med skøn udsigt. Vores 64 værelser er rummelige og indrettet i stilrent design. Alle værelser byder på fladskærms tv, eget bad og toilet, gratis WiFi samt kaffe- og tefaciliteter. 

spar 25% på udvalgte dage i maj & juni

Foråret har for alvor meldt sin ankomst – og det betyder også, at vi snart kan se frem til St. Bededag, Kristi Himmelfart og Pinsen. 
I forb. med disse helligdage kan du spare hele 25% på overnatning inkl. morgenmad på udvalgte dage i maj og juni.

Standard værelse

Vores standardværelse er lyst og indrettet i stilrent design og med en stor dobbeltseng.

Dagsværelse

Vores dagsværelser er lyst og moderne indrettet. Værelset indeholder alt, hvad du har brug for.

familieværelse

Vores familieværelse indeholder connecting rooms, og egner sig perfekt til familier med børn. 

park & fly

Med vores “Park & Fly” tilbud, kan du lade din bil holde sikkert parkeret på vores parkeringsplads. Slip for bekymringerne, og rejs roligt ud i verden. Du kan tjekke vores mange muligheder ved booking af værelser. Tilbuddet kan kun bookes online på vores hjemmeside eller ved telefonisk booking på +45 9817 6000.